Wedstrijdverslag Zaanlandia – VSV  5 - 0 

 

Tegen het mindere VSV zou een eenvoudige zege mogelijk kunnen zijn maar slechts weinigen zouden vooraf getekend hebben voor een eclatante 5 - 0 overwinning !

Nadat eerst Franklin  in de bloemen was gezet , jubilaris voor zijn 200 wedstrijden, ontspon zich een eenzijdige wedstrijd in alle linies en op alle posities waren we de betere en was het wachten op de scores. Dit lukte in eerste instantie moeizaam. Als er na 10 minuten 3 - 0 had gestaan , had dit niemand verbaasd. We moesten echter wachten tot minuut 30 alvorens Redouan een briljante assist gaf en Jeremy de score kon openbreken. Bijna in dezelfde minuut maakte Reino de 2e treffer en was de wedstrijd beslist. Na de rust een zelfde spelbeeld. De Zwartjes waren heer en meester en kon de score simpel uitgebouwd worden naar de 5. Weer gebeurde dit kort op elkaar nu in minuut 55. Jeremy rondde de penalty van Reino af en 1 minuut later scoorde Ryan uit een prima aanval . Reino nam de 5e treffer voor zijn rekening door van dichtbij de verdediging van  de bezoekers te verassen. Natuurlijk had de score hoger kunnen uitvallen, dit zou in het belang kunnen zijn voor  de diverse saldi aan het eind van de competitie, maar 5 tegen 0 was een mooi resultaat van onze  ploeg die blaakt van vertrouwen en waar louter en alleen maar dikke voldoendes vallen te noteren. Daar de score in Grootebroek ook in ons voordeel bleek te zijn , hulde aan onze buren , staan we nu 3 punten boven HSV en 4 op De Zouaven en De Spartanen.

 

ZONDAG nu eerst naar Alkmaar voor de strijd tegen angsttegenstander - gegner en rode lantaarn drager Alkmaaarse boys, beslist niet onderschatten is het devies. En pas dan zien we verder. De laatste partij is dan thuis tegen hetzelfde HSV , spannend maar vooral een prachtig en enerverend slot van deze competitie gaat ons boeien .

 

J A W S