SVW ´ 27 – Zaanlandia 1 - 4

Als na de voorwedstrijd tussen SVW JO13-3 tegen de onze JO13-2 , uitslag 1 - 4 zijn de voortekenen reeds gezet , maar zo eenvoudig en voorspelbaar was het bij ons niet tegen het stugge SVW , sterker nog bij de ruststand  van 0 tegen 0 kan het alle kanten op .

En hoe anders wordt het als  de thuisploeg in minuut 47 de onverwachte en onverdiende voorsprong binnenschiet, dus moeten we op het natuurgrasveld weer in de achtervolging en met succes. Na de tegentreffer gaan we in eens veel effectiever spelen en met  name onze 3 spitsen tonen zich van grote waarde . Reino , Ryan en met name Jeremy spelen een uitstekende 2ehelft.

De aanvallen golven op de veste van de SVW doelman af en lijken de scores onvermijdelijk. En zo gebeurt het ook de ene treffer is nog  fraaier dan  de andere,  waarbij alle aanvallers en Burak en Davey betrokken zijn. De gelijkmaker is van Davey zelf en de 1 - 2 , de mooiste goal  is van uitblinker Jeremy , de 1 - 3 van Ryan en de 4e treffer van Burak , dus prijkt er een fraaie score op 1 - 4 ook op ons scorebord en iedereen is het er over eens dat we een klinkende overwinning hebben behaald .

Daar de Zouaven opnieuw verloor staan we nu fier op `pole` positie in de stand. Volgende hindernis  wordt West Frisia uit, thuis werd het een draw van 3 tegen 3 dus moeten er weer kansen zijn voor een overwinning , ik verwacht een  1 - 2 .    

J A W S