Bosma & Bronkhorst BV onze nieuwe shirtsponsor

Ons op zondag spelend eerste elftal heeft voor de periode van vijf jaar een nieuwe shirtsponsor: Bosma & Bronkhorst BV, gevestigd aan de Aris van Broekweg in Zaandam. Directeur Luc Bronkhorst ondertekende het contract, onder toeziend oog van medewerkers Gertjan Esser en Marco de Jonge. Onze vereniging was vertegenwoordigd door sponsorcommissielid Hendri Siemons (Bolke de Beer) en de bestuursleden Kees de Vos (voorzitter) en Hans Stange (secretaris).

Siemons

Na het officiële gedeelte volgde een boeiende presentatie van de vele mogelijkheden van het bekende Zaanse bedrijf en een rondleiding. Nis Bosma en Luc Bronkhorst Senior waren in 1958 de oprichters van Bosma & Bronkhorst. Na 35 jaar nam de tweede generatie het roer over en werden de vertrekkende directieleden onderscheiden.

In de beginjaren waren een handkar en een scooter de vervoermiddelen. ’Die tijd is voorbij’, zegt woordvoerder Luc Bronkhorst. ’Gebleven is een klantgerichte instelling en het leveren van kwaliteit en service.’ De speciaalzaak op het gebied van onder andere industriële automatisering, aandrijfsystemen, elektrotechnische installaties en energie besparingsoplossingen heeft in de loop der jaren een enorme vlucht gemaakt.

Het bedrijf heeft een eigen engineerings- en een paneelbouwafdeling, een plaat- en constructiewerkplaats, een installatietak en een goed opgeleide serviceafdeling.

Spraakmakend was onder meer het leveren van de besturing en aandrijving van het dak van de in 1996 geopende Amsterdam ArenA.

Tekst en foto’s: Jan Wit.

V.l.n.r.: Kees de Vos, ing. J.L. (Luc) Bronkhorst, Hans Stange en Gertjan Esser.

150929 08

Proost op onze samenwerking.

Cadeau van het personeel bij de viering van het 50-jarig bestaan van het bedrijf.

150929 06

 

  carebo  de-roeck  de-weer de-gier  huis-hypotheek  kramer-boon    molenaar  sturm zaandam