Sponsorcommissie nog steeds actief…….

Sinds enige tijd is de sponsor commissie van Zaanlandia opnieuw samengesteld uit een paar Zaanlandianen die proberen om sponsors te vinden en te benaderen voor o.a. een wedstrijdbal, een reclamebord of op een andere manier sponsor te worden van Zaanlandia. Maar door allerlei oorzaken bestaat de sponsorcommissie nog uit 2 personen die actief zijn, namelijk Hendri Siemons en ondergetekende. Ook Dave Slikker en Jurrian Beekman behoren nog tot deze commissie maar deze 2 laatste personen zijn heel druk bij de jeugdafdeling dus zijn als zodanig niet echt actief bij en in de onze sponsor commissie. Wij hebben wel ondersteuning gekregen van onze penningmeester Jan Beelen die heeft dit lopende seizoen gezorgd voor de wedstrijdbal sponsors bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. En natuurlijk is Vonk Sports naast onze kledingsponsor ook al vele jaren lang onze sponsor van de man van de wedstrijd waardebonnen bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

 

Nieuwe reclameborden.

Maar wij zijn de laatste weken druk doende om nieuwe sponsors te werven. Nieuw is natuurlijk het schitterende grote nieuwe bord aan de achterkant van de tribunen van onze hoofdsponsor Bosma& Bronkhorst, het bedrijf dat tevens shirtsponsor is van ons eerste elftal. Maar ook staan er sinds kort nieuwe borden langs het a-veld van o.a. Rob Trip Schilderwerken, Sminia Fysiotherapie, Red Stone, Durüm Wraps, Trendzet BV, Colin Sound.nl, Massagepraktijk Wesselsz.

Er is zeker nog wel ruimte voor een aantal nieuwe reclameborden langs ons schitterende a-veld. Momenteel is de Mopperploeg bezig met de voorbereidingen voor het plaatsen van een nieuwe bord van SOP op de achterkant van onze kantine. Tevens zijn wij bezig om nog 2 nieuwe reclamebord sponsors te vinden voor nog 2 grote 22 meter borden op de open tribune langs het a-veld. Ook zijn er nog sponsor mogelijkheden op de voorkant van onze hoofdtribune.

Binnenkort zal er in de toegangshal van De Oosthoek door Vonk Sports allemaal Zaanlandia artikelen te zien zijn die gekocht kunnen worden bij Vonk Sports met onze verenigingskorting Dus wij hebben ook weer een Zaanlandia merchandise sponsor activiteit waar onze leden van kunnen profiteren. Tevens zijn wij op zoek naar mensen bij Zaanlandia, maar ook naar niet Zaanlandianen die prijsjes beschikbaar kunnen stellen voor de tombola bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Vera Hoogstra, onze grote stimulator bij de tombola bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal, zal erg blij zijn met de prijzen die u beschikbaar stelt.

 

Nieuwe sponsor mogelijkheden.

Er zijn plannen om langs de Karel Lotsylaan aluminium frames te plaatsen voor nog nieuw te werven sponsors. Net als bij RCZ en HV Zaanstreek langs de Dr. Scholtenweg. Een betere plaats dan langs de Karel Lotsylaan om reclame te maken voor een bedrijf is er volgens ons niet. Dagelijks rijden er duizenden auto’s over de Kon. Julianaweg richting de rotonde Zaandam in of Zaandam uit richting de A7. Dus een grotere attentie waarde is bijna niet denkbaar. Wij zijn dan ook op zoek naar geïnteresseerde sponsors die een aluminium frame langs de Karel Lotsylaan willen plaatsen. Wij zorgen voor het maken en plaatsen van het frame inclusief het reclamedoek. De sponsor set met de sponsor voorwaarden kunnen bij ons opgevraagd worden. Kortom, er wordt momenteel wel wat gedaan aan de sponsoring bij Zaanlandia, maar wij zijn van mening dat dit veel beter kan.

 

Alleen zal dit met meerdere mensen moeten gebeuren om het netwerk om sponsors te benaderen en te werven groter te maken. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid dat iedereen bij Zaanlandia in zijn persoonlijke netwerk, dus werkgevers, familieleden of andere personen met een bedrijf er voor kunnen zorgen dat nieuwe sponsors zich bij ons aanmelden. Want misschien willen deze toekomstige sponsors binnenkort wel een reclamebord of een schitterend nieuw aluminium frame langs de Karel Lotsylaan plaatsen. Informeer zelf bij ons of laat uw relatie bij ons naar de sponsor mogelijkheden informeren.

 

Tot slot nog een verzoekje.

Zijn er in onze vereniging nog een aantal mensen die ons willen ondersteunen in onze sponsor commissie om Zaanlandia aan nog meer sponsors te helpen?

Geef even een belletje of stuur een mailtje

 

Want Zaanlandia is niet alleen sportief, maar ook zakelijk gezien een goede keus !

 

Namens de sponsorcommissie van Zaanlandia,

Hendri Siemons, tel. 06-54256871 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hans Stange, tel. 06-20211060 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Bosma & Bronkhorst BV onze nieuwe shirtsponsor

Ons op zondag spelend eerste elftal heeft voor de periode van vijf jaar een nieuwe shirtsponsor: Bosma & Bronkhorst BV, gevestigd aan de Aris van Broekweg in Zaandam. Directeur Luc Bronkhorst ondertekende het contract, onder toeziend oog van medewerkers Gertjan Esser en Marco de Jonge. Onze vereniging was vertegenwoordigd door sponsorcommissielid Hendri Siemons (Bolke de Beer) en de bestuursleden Kees de Vos (voorzitter) en Hans Stange (secretaris).

Siemons

Na het officiële gedeelte volgde een boeiende presentatie van de vele mogelijkheden van het bekende Zaanse bedrijf en een rondleiding. Nis Bosma en Luc Bronkhorst Senior waren in 1958 de oprichters van Bosma & Bronkhorst. Na 35 jaar nam de tweede generatie het roer over en werden de vertrekkende directieleden onderscheiden.

In de beginjaren waren een handkar en een scooter de vervoermiddelen. ’Die tijd is voorbij’, zegt woordvoerder Luc Bronkhorst. ’Gebleven is een klantgerichte instelling en het leveren van kwaliteit en service.’ De speciaalzaak op het gebied van onder andere industriële automatisering, aandrijfsystemen, elektrotechnische installaties en energie besparingsoplossingen heeft in de loop der jaren een enorme vlucht gemaakt.

Het bedrijf heeft een eigen engineerings- en een paneelbouwafdeling, een plaat- en constructiewerkplaats, een installatietak en een goed opgeleide serviceafdeling.

Spraakmakend was onder meer het leveren van de besturing en aandrijving van het dak van de in 1996 geopende Amsterdam ArenA.

Tekst en foto’s: Jan Wit.

V.l.n.r.: Kees de Vos, ing. J.L. (Luc) Bronkhorst, Hans Stange en Gertjan Esser.

150929 08

Proost op onze samenwerking.

Cadeau van het personeel bij de viering van het 50-jarig bestaan van het bedrijf.

150929 06

 

  carebo  de-roeck  de-weer de-gier  huis-hypotheek  kramer-boon    molenaar  sturm zaandam

Zaanlandia Sponsor Club.

Zaanlandia…..sportief maar ook zakelijk een goede keus!

Zoals iedereen wel weet, een voetbal vereniging kan niet zonder ondersteuning van sponsors, ook Zaanlandia niet.

Al vele jaren hebben wij een groot aantal vaste sponsors die shirtsponsors zijn of een reclamebord langs het A-veld.

Maar er zijn ook een aantal sponsors die bepaalde toernooien van Zaanlandia als sponsor steunen en natuurlijk de wedstrijdbal en pupil van de week sponsors bij de thuis wedstrijden van ons eerste elftal.

En daar zijn wij ontzettend blij mee.

Maar wij zijn op zoek naar nog meer sponsors bij Zaanlandia.

Om het draagvlak van onze sponsorcommissie te vergroten is er sinds kort een nieuwe sponsorcommissie samen gesteld.

Deze sponsorcommissie bestaat uit Hendri Siemons, Jurrian Beekman, Dave Slikker, Ab de Jong en Hans Stange.

Tevens zullen Arno den Boer en Kees de Vos nog een adviserende rol hebben.

De nieuwe sponsor commissie van Zaanlandia is momenteel bezig om meer nieuwe sponsors te zoeken en deze te benaderen met het verzoek of zij genegen zijn om Zaanlandia te steunen door een reclamebord te plaatsen langs ons schitterende kunstgras A-veld of reclameframe met spandoek te plaatsen langs de Karel Lotsylaan langs ons sportpark.

Maar ook op onze website zijn er mogelijkheden om een banner van uw bedrijf te plaatsen.

Daarnaast zijn er nog meer sponsor mogelijkheden bij onze vereniging die allemaal vermeld staan in de nieuwe sponsor map die is samengesteld.

Maar het zoeken van nieuwe sponsors kunnen wij niet helemaal alleen.

Daarom kunnen wij ook hulp gebruiken van andere Zaanlandianen of zelfs ook van niet Zaanlandianen.

Informeer eens bij relaties, familie, vrienden of kennissen of er mogelijkheden zijn om sponsor te willen worden bij Zaanlandia.

De kosten zullen u meevallen en wij sturen u graag onze sponsor map naar u toe met daarin alle sponsor mogelijkheden bij Zaanlandia of één van de mensen van de sponsorcommissie komt nadat er een afspraak met u is gemaakt bij u langs.

Belangrijk voor u als sponsor is om te weten dat de sponsorgelden die wij ontvangen uit sponsoring gebruikt worden ter ondersteuning om het voetbaltechnische beleid van Zaanlandia bij zowel de jeugd als de senioren op een hoger niveau te krijgen.

Dus zal er geïnvesteerd worden in betere (jeugd) trainers en andere faciliteiten die betrekking hebben op trainingen en wedstrijden.

Kortom, Zaanlandia is niet alleen sportief een goede keus, maar zeker ook zakelijk.

Voor meer sponsor informatie kunt u contact opnemen met

Hans Stange, tel. 075- 6177941 of 06-20211060.

Of een e-mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.