download

Verassing, extra kers op de taart.!!

Afgelopen seizoen heeft ons 1e zondag elftal behalve in de competitie ( kampioenschap ), ook in het bekeravontuur een geweldige prestatie geleverd met maar liefst 9 gespeelde wedstrijden.In de eerste ronde werden Zeeburgia en DVVA verslagen met resp 1 - 0 en 2 - 0, daarna volgde een nederlaag tegen WVHEDW 1 - 0, dit had tot gevolg dat wij een ronde verder kwamen, daarna volgde DWOW 4 - 0 winst, Nieuwland 3 - 1, Roda’23 1 - 4, Eemdijk 2 - 1, LSVV 3 - 0 en verlies tegen Volendam (rkav) za1 2 - 0 maar dit was wel de kwartfinale.! ( laatste 8 teams).

Vorige week kregen wij van de KNVB bericht dat wij ons gekwalificeerd hadden voor de TOTO KNVB beker 2018-2019 (doordat AJAX za1 gepromoveerd is naar de 3e divisie en bekerfinalist was) en als lucky loser (kwart finale) ons mochten inschrijven, wat inmiddels gebeurt is, de loting voor de 1e en 2e heeft plaats gevonden op zaterdag 7 juli te Zeist om 10:00 uur alwaar Zaanlandia bij aanwezig was .

Wedstrijdsecretariaat

 

  ZAANLANDIA  - ACHILLES'29  ZATERDAG 18 AUGUSTUS  AANVANG 17:00 UUR.

 

 

   zaanlandia logo                                      achilles29

 

DE KERS

Afgelopen Zaterdag ,samen met voorzitter Koos,de kers opgehaald op het KNVB sport complex in de bossen van Zeist. Na het ontvangst en de koffie,de toch wel de leuke en spannende loting,die verricht werd door Feyenoord speler Ridge Haps ( leuke bijkomstigheid voor mij),die de ballen uit de glazen schalen mocht vissen. Veel clubs op het bord uit de lande, veel onbekende voor ons maar ook vele bekende natuurlijk. Meneer Haps was ons redelijk goed gezind,hij koppelde ons,in een thuis wedstrijd,aan Achilles’29 uit Groesbeek, vlak bij Nijmegen gelegen. Achilles’29 is pas gedegradeerd en speelt volgend seizoen 3e Divisie op de Zaterdag en is eigenlijk een semiprofclub. De club schijnt in zwaar weer te zitten, hebben op het ogenblik geen echt bestuur, zijn failliet verklaard en hebben zo’n 45.000 euro geld tekort. Tevens werd de loting voor de 2e voorronde gedaan en hierbij werden we gekoppeld, ook in een thuis wedstrijd, bij winst in de eerste ronde, aan Harkemase Boys of asv De Dijk. Harkemase Boys is dus een Zaterdag club en speelt ook 3e Divisie. Deze club is reeds op 2 Juli met de training begonnen en komt uit de buurt van Leeuwarden - Dokkum, Friesland dus. De Dijk is ons allemaal wel een beetje bekend en zij zijn dus gedegradeerd en spelen volgend seizoen ook 3e Divisie op Zaterdag. Voorwaar dus een paar pittige tegenstanders, ze spelen allemaal 2 klassen hoger,maar allee, de bal is rond,voetbal is soms onvoorspelbaar, een topdag hebben en een beetje geluk en wie weet. We gaan er voor.

Zijlijner

PHOTO 2018 07 07 13 14 32