Zaterdag 3 november 2018.

Vandaag zijn de nieuwe website, de Zaanlandia app en de Facebook pagina officieel gelanceerd.         https://www.zvvzaanlandia.nl/

Enkele maanden geleden heeft het algemeen bestuur het besluit genomen om de website te vernieuwen.

Vandaag 3 november is deze officieel in de lucht. Door posters op te hangen in en rond de kantine en het complex is de start officieel.

Naast de nieuwe website is er ook een Zaanlandia app, die naar eigen wensen ingesteld kan worden. En de Facebook pagina is ook vernieuwd.

Hiermee hoopt Zaanlandia een nieuwe weg in te slaan en alle leden en iedereen die met Zaanlandia te maken heeft zoals ouders, oud-leden, ere-leden, vrienden en familie beter van informatie over Zaanlandia te kunnen voorzien.

Maar de hoop is ook dat alle leden en iedereen die met Zaanlandia te maken heeft zoals ouders, oud-leden, ere-leden, vrienden en familie Zaanlandia helpen met het reilen en zeilen binnen de club.

Zo zijn er verschillende vrijwilligerstaken zoals het schoonmaken van de kleedkamers tot het deelnemen in de sponsorcommissie.

Je kunt je via de website hiervoor aanmelden door naar contact te gaan en vervolgens te kiezen voor contact met een commissie.

Wij kunnen de hulp van iedereen goed gebruiken!!

Een van de meest simpele manieren om Zaanlandia te helpen is door te sponsoren. Dit kan heel makkelijk door op de nieuwe site online bestellingen te doen via sponsorkliks.

Dus als je een piza vanavond besteld bij thuisbezorgd.nl doe dat via de site van Zaanlandia dat levert Zaanlandia geld op, maar ook je vakantie boeken naar Bodrum of Amerika doe dat via sponsorkliks op de site van Zaanlandia. En dit is voor iedereen dus ook je buren, iedereen in je straat, vrienden en familie.