SLOTAVOND VAN DE COMPETITIE VAN HET

                              SEIZOEN 2017-2018,

Deze uitnodiging geldt voor (jeugd)bestuursleden, de spelers van het 1e en 2e elftal, spelers van de zaterdag 1, overige senioren zondag en zaterdag, a-junioren, jeugdleiders en leidsters, commissieleden bij de jeugd,(jeugd)trainers en iedereen die deze seizoen afsluiting wil meemaken is van harte welkom.

Het voetbalseizoen 2017- 2018 zit er op. Zeer positief was de prestatie van ons eerste elftal met als eindresultaat een kampioenschap van de 2e klasse en promotie naar de 1e klasse.

Het 2e elftal werd kampioen van de reserve 2e klasse en speelt het komende seizoen weer een stapje hoger namelijk in de reserve 1e klasse.

Goed was ook het resultaat van onze zaterdag 1. Lang gestreden voor het kampioenschap maar jammer genoeg is dit niet gelukt, maar wel een periode kampioenschap wat helaas geen resultaat heeft opgeleverd.

Om het seizoen op een waardige Zaanlandia manier af te sluiten willen wij spelers van bovengenoemde elftallen, begeleiding van de elftallen, bestuursleden en commissieleden maar ook onze vaste Zaanlandia supporters van de elftallen graag namens het bestuur en exploitatie commissie uit nodigen op deze slotavond.

Deze zal plaats vinden op

                                    ZATERDAG 23 JUNI 2018

Vanaf 16.30 uur is iedereen inclusief partners van harte welkom in De Oosthoek.

Tijdens deze slotavond met een gratis BBQ en misschien komen nog wat andere

zaken aan de orde.

Kortom, het belooft een gezellige avond te worden inclusief een drankje.

Graag tot ZATERDAG 23 JUNI A.S.

Namens het algemeen bestuur,

Hans Stange, secretaris