Positieve verbazing

Kom toch vrij veel op Zaterdag op ons sportpark en zie daar op de bijvelden regelmatig ons     2de – 3de – 4de en 5de spelen.  Vrienden elftallen die zuiver voor hun plezier voetballen en dat  dan ook uitstralen.  Heb laatst iets geschreven over het 3de , o.a. over het opruimen van de hoekvlaggen.  Schetst mijn verbazing dat het ook bij de andere Zaterdag elftallen gebeurde.   Is dit standaard bij het Zaterdag gebeuren ? ?  In ieder geval , Chapeau!.

Hoorde ook leuke berichten van het 1ste Zondag elftal.  Moesten Zaterdag in hun vrije weekend spelen voor de beker. Diversen spelers hadden afspraken gemaakt en vakantie voor dat weekend geboekt. Geen probleem, men sprak af te spelen en zelfs reisjes naar het buitenland  en Limburg werden gecanceld en onderbroken. Voorwaar een prima instelling natuurlijk en gelukkig wonnen we ook nog.

Verders wilde ik Uw aandacht vragen voor het Zondag 2 team. Dit elftal is vorig seizoen glansrijk kampioen geworden en spelen nu een klasse hoger en ook daarin spelen ze hun partijtje behoorlijk mee.  Ze spelen een heel leuk potje, zijn nog steeds ongeslagen en het team bestaat uit 90% zwart – wit  Zaanlandia bloed.  Maar tegen een trainer waar je homo tegen mag zeggen kan het ook eigenlijk niet anders.

Zijn we toch zo hier en daar lekker positief bezig.

Zijlijner