UITNODIGING VOOR ONZE JAARVERGADERING

Onze jaarvergadering zal dit jaar plaats vinden op

 

MAANDAG 29 oktober 2018

aanvang 20.00 uur in De Oosthoek.

 

Naast de reguliere agendapunten zullen er ook een aantal

belangrijke agendapunten aan de orde zijn o.a.

*Bestuursverkiezingen,

* Bestuursbeleid,

* Financieel jaarverslag van de penningmeester,

*Jaarverslag van de secretaris,

* Status van VTZ,(Voetbal Technische Zaken)

*Aanpassing van het kleding advies,

*Huldigingen van eventuele jubilarissen,

Tevens zullen de heren J. Schiereck en P. Wiersma van de Gemeente Zaanstad uitleg geven over de status van het project op de voormalige velden van VVZ en de status van de plannen van nieuwe inrichting van het Sportpark Hoornse veld,

De definitieve agenda van de jaarvergadering die binnenkort samengesteld gaat worden zal ook binnenkort op onze website staan.  Kortom genoeg redenen om aanwezig te zijn op onze jaarvergadering.

 

Alle bestuursleden,commissieleden,leden en overige functionarissendie lid zijn van Zaanlandia zijn van harte welkom.

Graag tot ziens op maandag 29 oktober 2018.

Namens het Algemeen Bestuur,

Hans Stange, secretaris

 

HET IS WEER (BIJNA) ZOVER....EEN NIEUW SEIZOEN BEGINT, DE COMPETITIESTART KOMT ER AAN !!

De voorbereiding......

Als u dit leest op onze website is het al weer enige weken bijzonder bedrijvig op en rondom onze velden. Vooral onze selectiespelers o.l.v. onze hoofdtrainer Ronald Dooijeweerd en zijn assistent trainer Harry Volkers zijn al weer vanaf begin augustus jl.. bijzonder actief met de voorbereiding bezig voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Op dinsdag 7 augustus jl. is de voorbereiding voor het seizoen 2018-2019 gestart.

Met ruim 20 spelers op het trainingsveld werd er direct al pittig getraind in de eerste week.Dus de voorbereiding gaat goed, al zijn nog niet alle spelers terug van vakantie.Maar onze voorbereiding was van korte duur voor de eerste zeer belangrijke eerste wedstrijd. Wij moesten op zaterdag 18 augustus jl. de eerste wedstrijd spelen voor de “grote “KNVB beker. De tegenstander was Achilles’29 uit Groesbeek.Tot voor kort nog een BVO en sinds kort nu uitkomend in de derde divisie.

Het werd een waar voetbalspektakel en na de reguliere speeltijd stond er 1-1 op het scorebord, dus verlengen. Ook daarin werd niet gescoord, dus moesten penalty’s de beslissing brengen wie er door zou gaan naar de 2e ronde van de KNVB beker. Jammer genoeg misten wij 1 penalty en konden wij toch als 1e klasser met opgeheven hoofd het veld verlaten. Wij hadden prima gespeeld na 2 weken trainen.

Op zondag 19 augustus jl. speelden wij een wedstrijd bij het KFC toernooi en namen wij in het weekend van 24 en 26 augustus jl. nog deel aan het Kennemers toernooi en volgden nog een klein aantal oefenwedstrijden o.a. tegen DCG. Daarna volgden vanaf zondag 2 september jl. de bekerwedstrijden tegen DWS, Beemster en FC Zaandam. Kortom tot zover een redelijk goede voorbereiding op het nieuwe seizoen met veel nieuwe tegenstanders in de 1e klasse A.

Kijk op de website wanneer de wedstrijden gespeeld worden of misschien al gespeeld zijn. Daarna start op zondag 23 september a.s. de competitie met de uitwedstrijd tegen LSVV.

Qua begeleiding bij onze zondag selectie elftallen is er niet heel veel veranderd. Ronald Dooijeweerd is voor het 5e seizoen onze hoofdtrainer met Harry Volkers als zijn assistent. Ook Faruk Bozkurt is toegevoegd aan de technische staf van de selectie. Ed Heistek zal samen met Harold Scholtens wederom de leiders van het eerste elftal zijn. Ook de begeleiding van het 2e is ongewijzigd. De begeleiding bij het 2e elftal is dit jaar weer in handen van Rob Trip en George Machielsen.

De medische verzorging is in de zeer vertrouwde medische wonder handen van Sigrid Wesselsz en Igor Hartmans. Tevens heeft fysiotherapeut Terry Bosma spreekuur bij Zaanlandia

De vaste grensrechter van het eerste elftal zal André van der Laan zijn en voor het tweede elftal is dit Marcel van Wel, die nieuw is bij onze vereniging. De keepers van de selectie worden weer onder handen genomen door Steef van Dam en Roel Heinhuis en hun assistenten. Qua selectie spelers hebben wij een prima overschrijvingsperiode achter de rug. Bijna alle spelers van het eerste elftal zijn gebleven en daarnaast hebben wij 2 nieuwe potentiële nieuwe selectie spelers ter versterking van onze A-selectie. Kortom, wij hebben een grote selectie met heel veel talentvolle spelers die het de trainers niet makkelijk gaan maken om de opstellingen samen te stellen.

Want duidelijk is dit seizoen wel dat de doelstelling van zowel de selectiespelers en vooral namens de technische staf en begeleiding hoger is vast gesteld, namelijk zeker spelen om de prijzen en kijken wat er sportief gezien mogelijk is, b.v. spelen in het linker rijtje en het winnen van een periode titel of nog beter, meedoen voor de het kampioenschap zou mooi zijn natuurlijk. Jammer genoeg dit komende seizoen geen echte Zaanse derby’s in de 1e klasse A. Deze 1e klasse A is zeker geen makkelijke afdeling maar wel op voorhand wedstrijden met hele leuke en attractieve tegenstanders.

Wij wensen alle spelers en begeleiding van onze selectie het komende seizoen heel veel succes, maar bovenal toch ook heel veel voetbalplezier. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor ons 2e elftal. Het 2e elftal is o.l.v. trainer Harry Volkers kampioen geworden van de reserve 2e klasse en spelen dus nu weer in de reserve 1e klasse B. Ook het 2e elftal heeft al een aantal (beker) oefenwedstrijden gespeeld en ontmoet ook in deze reserve 1e klasse B tijdens de competitie nieuwe tegenstanders.

Ook het algemeen bestuur heeft al weer regelmatig overleg gehad over meerdere bestuurlijke zaken. Maar ook onze jeugdafdeling is sinds enige weken weer met de trainingen en oefenwedstrijden begonnen. Ook hier zijn de verwachtingen op het sportieve vlak hoog. Want alle vele jaren spelen onze jeugdelftallen op een bijzonder acceptabel niveau en alle jeugdtrainers en begeleiders zullen er alles aan doen om dit te continueren en mogelijk op een nog hoger plan te brengen. De JO-19-1 het vlaggenschip van onze jeugdafdeling speelt het aankomende seizoen in de hoofdklasse en zal dit jaar onder leiding staan van hoofdtrainer Harry Volkers

Ook de overige selectie elftallen bij onze junioren en pupillen spelen op een hoog niveau. Hopelijk dat dit jaar de resultaten van onze jeugd elftallen en teams weer net zo succesvol zal zijn als vorig seizoen en hopelijk zelfs beter. Het enthousiasme van de spelers groepen is groot en daardoor is er volop vertrouwen om te proberen om dit seizoen weer om de prijzen te spelen en op een bepaald niveau te blijven voetballen. Maar voetbalplezier staat natuurlijk voorop.

De bestuurlijke organisatie bij de jeugdafdeling is of wordt de komende tijd enorm gewijzigd. Onder aanvoering van Marco van Langelaar wordt er momenteel een nieuw jeugdbestuur en ook nieuwe commissies gevormd en wordt er gewerkt met een nieuw beleidsplan. Zeer zeker een positieve ontwikkeling in en bij het jeugdbestuur en dit is voor de toekomst voor onze jeugdafdeling heel belangrijk en waarborgt continuïteit voor de vereniging. Het nieuwe jeugdbestuur maar zeker ook bepaalde commissies hebben al weer regelmatig overleg gehad. Voor bijna alle jeugdelftallen zijn er trainers, maar ook leiders en leidsters gevonden en de voetbal kriebels zijn weer bij velen van ons aanwezig.

Tevens zal er het aankomende seizoen een aanpassing plaats vinden i.v.m. de voetbalkleding. Het aankomende seizoen krijgen alle elftallen en teams nieuwe kleding, te weten een nieuw Zaanlandia shirt en een nieuw broekje. De zomerse rustperiode zit er weer op, het voetbalcircus draait alweer op volle toeren. De mensen die bijna geen zomerstop hebben gehad, zijn de mannen van onze onvolprezen mopperploeg. Zij hebben de laatste maanden gewoon “doorgewerkt” op en rondom onze velden.

Vele werkzaamheden zijn er uitgevoerd door de mopperploeg. Te veel om op te noemen maar een paar voorbeelden zijn zeker noemenswaardig. Door een aantal bestuursleden en dit in samenwerking met onze mopperploeg hebben namelijk de kleedkamers bij het b-veld een ware metamorfose ondergaan. Nieuw geschilderd, nieuw tegelwerk, nieuwe toiletten, nieuwe douchekoppen, nieuwe verlichting en nieuwe lockers in de oude dames- kleedkamers. Dit alles onder leiding van Jan Kiewiet en zijn assistenten.

Zijn de gevolgen van de stormschade van het dak bij onze keuken hersteld en zijn er extra lichtkoepels geplaatst Wat ik zeker niet mag vergeten is het wekelijks maaien van onze velden door o.a. Bob van Leeuwen , Cees Scheerman, Rob Bosma en natuurlijk werden er weer tonnen oud papier verwerkt door Willem Meijn en zijn assistenten. Ron de Klerk was de man die allerlei klussen heeft uitgevoerd die iets te maken hadden met passen en meten. Onze erevoorzitter Kees de Vos zorgde er o.a voor dat alle prullenbakken weer geleegd werden en alle achtergelaten rommel van de tribune werd gehaald.

Kees Kuiper en assistent Heino Hespen deden de laatste weken natuurlijk ook allerlei voorkomende werkzaamheden. Bouk Hoogstra senior zorgde er voor dat de Standenborden weer actueel zijn met veel nieuwe namen van verenigingen in de afdelingen van ons eerste en tweede elftal. Allemaal werkzaamheden die uitgevoerd werden in deze zomermaanden door een aantal “top Zaanlandianen” . Misschien ben ik iemand vergeten te noemen, sorry daarvoor. Maar mannen, grote klasse. Wat wel duidelijk is dat deze eminente groep werkers nog meer uitbreiding van mankracht kan gebruiken.

Voor ons als algemeen bestuur en het jeugdbestuur, maar ook voor de mensen van de exploitatie commissie kan de voetbalcompetitie van het seizoen 2018-2019 beginnen.

Wij wensen als algemeen bestuur en jeugdbestuur alle spelers en speelsters, trainers, commissieleden, leiders en leidsters en alle andere werkers en werksters bij Zaanlandia maar ook de (vaste) supporters heel veel (voetbal)plezier tijdens het nieuwe seizoen 2018-2019.

Namens het Algemeen Bestuur, Hans Stange, secretaris

 

Kledingfonds bij Zaanlandia

Bij het innen van de jaarlijkse contributie van onze spelende leden zal met ingang van het seizoen 2018-2019 (per seizoen) een bedrag van 20 euro extra worden afgeschreven.

Waarom is dat???

Dit bedrag zal worden gebruikt voor deelname aan het kledingfonds, opgericht met het doel om elk spelend lid van Zaanlandia te voorzien van een officieel clubtenue.

Zaanlandia teams zullen vanuit dit kledingfonds een team - tas ontvangen met;

-voetbalshirts (met Zaanlandia logo)

-voetbalbroekjes (met Zaanlandia logo)

-keepers shirt (met Zaalandia logo)

-keepers korte broek

-aanvoerdersband.

Het kledingpakket is en blijft eigendom van Zaanlandia en wordt in bruikleen aan de spelende leden gegeven.

De sokken (met logo) vallen buiten het kledingfonds en dienen voor eigen rekening te worden aangeschaft (verkrijgbaar bij Vonk Sport, Westzijde 3, 1506 EA Zaandam)

Het voorstel kledingfonds reglement wordt op de site geplaatst en ter vaststelling worden aangeboden op de algemene ledenvergadering op maandag 29 oktober 2018.

Zaanlandia kledingfondsreglement 

3 september 2018  

Doel en deelname kledingfonds 

1. Het kledingfonds stelt zich tot doel om elk spelend lid van Zaanlandia te voorzien van een  officieel clubtenue. Elk team ontvangt van het kledingfonds een team-tas (bag). Deze team-tas bevat in ieder geval: 

voetbalshirts (met Zaanlandia-logo) 

Voetbalbroekjes(met Zaanlandia-logo) 

keepersshirt (met Zaanlandia logo) 

keepers korte broek 

aanvoerdersband 

exclusief sokken 

Noot: behalve de in punt 1 genoemde producten, worden de overige kledingproducten en andere artikelen niet vanuit het kledingfonds geleverd. Wil een sponsor voor een elftal, extra kleding of andere artikelen aanschaffen? Dat is alleen mogelijk door middel van de aankoop van een Sponsorpakket. Zaanlandia wordt in deze gevallen eigenaar van de aangeschafte producten. Hiervoor moet te allen tijde vooraf contact opgenomen worden met de Sponsorcommissie. 

2. Deelname aan het kledingfonds is verplicht voor ieder spelend lid van Zaanlandia en ieder spelend lid dient vanaf 1 oktober 2018 het officiële Zaanlandia-tenue te dragen tijdens de wedstrijden. Iemand die zich hier niet aan houdt, wordt niet opgesteld tijdens de wedstrijden door zijn begeleider. 

3. De eigen bijdrage voor het kledingfonds bedraagt € 20,00 per seizoen en voor elk spelend lid. Leden die gedurende het seizoen hun lidmaatschap beëindigen, blijven de volledige bijdrage verschuldigd en hebben geen recht op restitutie. De eigen bijdrage wordt naast de contributie jaarlijks eenmalig geïncasseerd. Met de betaling van de eigen bijdrage, verklaart de gebruiker van de beschikbaar gestelde voetbalkleding akkoord te gaan met de bepalingen uit dit  kledingfonds reglement. Ieder volgend seizoen staat het tijdens de algemene ledenvergadering vrij (op voorstel van het bestuur en ter goedkeuring op de algemene ledenvergadering) de eigen bijdrage voor het kledingfonds aan te passen. 

4. Het kledingpakket is en blijft eigendom van Zaanlandia en wordt in bruikleen aan het spelend lid gegeven. Als een van de kledingstukken zoals genoemd bij punt 1 vervangen moet worden, omdat de maat niet (meer) goed is,  zal deze worden vervangen door de commissie kledingfonds. 

5. De kleding mag uitsluitend tijdens een voetbalwedstrijd van Zaanlandia worden gebruikt, en dus niet tijdens de training , op “straat” of bij andere gelegenheden, tenzij de commissie kledingfonds hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.  

6. Het is zonder toestemming van de commissie kledingfondsniet toegestaan om een nummer, naam of andere uiting op de voetbalkleding te (laten) bedrukken, te schrijven of te bevestigen. 

Beheer en organisatie: 

7 Het kledingfonds valt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. 

Het beheer van het kledingfonds wordt verricht door de commissie kledingfonds, bestaande uit: ......... (nog te bepalen) 

8. De commissie kledingfonds is verantwoordelijk voor de organisatie van de uitgifte en inname van de kleding. De begeleiders/coördinatoren zijn verplicht de commissie kledingfonds te ondersteunen bij de goede praktische uitvoering hiervan. 

9. De begeleider van een voetbalteam neemt de voetbalkleding aan het begin van het seizoen namens het team in bruikleen van de commissie kledingfonds. Bij de uitgifte van de kleding ontvangt de begeleider een overzicht van de verstrekte kleding. De begeleider tekent , op basis van dit overzicht, voor ontvangst van de team-tas. Een kopie van het overzicht zal worden verstrekt. 

10. De begeleider van een voetbalteam levert na afloop van het seizoen de team-tas in bij de commissie kledingfonds. De team-tas bevat alle items die in het overzicht (zie punt 1) staan genoemd. 

Vermissing, schade en aansprakelijkheid: 

11. Als door het niet in acht nemen van het wasvoorschrift, schade aan de kleding ontstaat, kan de veroorzaker door Zaanlandiaaansprakelijk worden gesteld. Dit is na overleg met de begeleider en ter beoordeling van de commissie kledingfonds. 

12. Iedere gebruiker is verplicht om zorgvuldig met de voetbalkleding om te gaan. Bij vermissing of beschadiging ten gevolge van onjuist of onzorgvuldig gebruik van de kleding, wordt ten laste van de gebruiker kosten in rekening gebracht ter grootte van de kostprijs van de vermiste of beschadigde kleding. Dit is ter beoordeling van de commissie kledingfonds. 

13. Als tijdens de wedstrijd schade aan de voetbalkleding ontstaat, moet dit direct na afloop van de wedstrijd door de speler/speelster bij de begeleider worden gemeld. De begeleider meldt dit direct bij de commissie kledingfonds. Voor schade aan de kleding die tijdens de wedstrijd is ontstaan,  wordt een spe(e)l(st)er niet aansprakelijk  gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit is ter beoordeling van de commissie kledingfonds die op basis van het advies van de begeleider oordeelt. 

14. Bij vermissing van kledingstukken of geconstateerde schade aan de kleding, anders dan hiervoor bedoelt, moet de begeleider dit direct na constatering  melden bij de commissie kledingfonds. Om te bepalen of iemand voor vermissing of schade aansprakelijk wordt gesteld, beoordeelt  de commissie kledingfonds. Bij vermeende diefstal moet een proces-verbaal van aangifte van de politie worden overgelegd aan de commissie kledingfonds. 

15. Elke speler draagt de officiële Zaanlandia kousen, welke te koop zijn bij Vonk Sport, Westzijde 3, 1506 EA  Zaandam en zijn voor eigen rekening van het lid. 

16. Aan het einde van het seizoen levert de begeleider de team-tas met alle kledingstukken en toebehoren in bij de commissie kledingfonds. Als blijkt dat er spullen ontbreken die niet zijn gemeld en/of als er sprake is van niet gemelde schade, wordt ten laste van het team (of speler) de daaraan verbonden kosten in rekening gebracht, ter hoogte van de kostprijs. 

17. In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het verantwoordelijk bestuurslid (belast met het kledingfonds) en/of  de commissie kledingfonds. 

  

Vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. ......... 

Zaanlandia Minutenactie!Wat houdt dit in?

Iedereen kan een minuut van de thuiswedstrijden kopen, die geldt voor het hele seizoen.

Elke minuut kan slechts 1x worden verkocht.

Wanneer in jouw gekochte minuut gescoord wordt door Zaanlandia1 win je de pot of een deel van de pot.

Dit geldt alleen voor de thuiswedstrijden. Wanneer Zaanlandia1 niet scoort schuift de pot voor 50% een wedstrijd op en 50% gaat naar het goede doel.

Wat zijn de kosten en wat kan ik winnen?

De inleg voor de 1e 5 minuten van elke helft in de competitiewedstrijd is € 7,50 per minuut voor de hele competitie en voor minuut 45 en 90 € 17,50 (blessuretijd zit in deze minuut) Voor alle overige minuten betaalt men € 15,00 per minuut per seizoen in de thuiswedstrijden van de competitie.

Je koopt de minuut voor alleen de thuiswedstrijden van de competitie.

Dus € 7,50 of € 15,00 of € 17,50 per seizoen.

De pot bedraagt € 60,00 per thuiswedstrijd.

Scoort ZAANLANDIA1 4x dan wordt de pot dus over 4 winnaars verdeelt. Scoort ZAANLANDIA1 1x dan wint de winnaar de volledige pot. Scoort ZAANLANDIA1 niet, dan bedraagt de pot bij een volgende thuiswedstrijd € 90,00.

Hoe weet ik wie er gewonnen heeft?

De minuut die de scheidsrechter verwerkt in het wedstrijdverslag telt als winnende minuut.

Na iedere thuiswedstrijd zullen wij op de site van ZAANLANDIA bekend maken wie er gewonnen heeft. De uitkering kan direct na de wedstrijd of bij afwezigheid in onderling overleg.

Waar en hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan bij Rienus Gennissen, bij voorkeur via whatts app 0652380642


Wanneer alle minuten zijn verkocht wordt de lijst gepubliceerd op de website van ZAANLANDIA.

Let op! Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Doel van de opbrengst!

Met de opbrengst van de minutenactie worden soccerwaves gekocht.

Een soccerwave is een hulpmiddel om met de jeugd technieken te kunnen verbeteren.

Vacature vertrouwens(contact)persoon Zaanlandia

Zaanlandia wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. We doen er met elkaar alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.

Voor situaties waarin die veiligheid in het gedrang komt of dreigt te komen zoeken we een -vertrouwens(contact)persoon-

We zijn, in principe, op zoek naar gecertificeerde en opgeleide persoon, die een bijdrage wil leveren aan de veiligheid en het plezier bij onze vereniging. Zaanlandia heeft ongeveer 700 leden en we verenigen ongeveer 2000 mensen.

Welke onderwerpen zou je op je bord kunnen krijgen als vertrouwenscontactpersonen?

  • pesten en gepest worden,
  • machtsmisbruik en verbale agressie,
  • gevoelens dat mensen er door huidskleur, geloof of seksuele voorkeur niet bij horen,
  • grensoverschrijdend gedrag (machtsmisbruik, verbale agressie, ongewenste intimiteiten): de manier waarop mensen zijn of worden benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach of gedrag dat als onprettig wordt ervaren,
  • een vermoeden van grensoverschrijdend gedrag: mensen hebben het idee dat iemand in of binnen de vereniging hier mee te maken heeft,
  • de wijze waarop er met één of meer kinderen wordt omgegaan binnen de vereniging/het team,
  • twijfels bij mensen over hun eigen gedrag als trainer en/of coach verstandig is (bijvoorbeeld wel of niet in de kleedkamer zijn als het team onder de douche staat),
  • iemand die je direct of indirect beticht van ontoelaatbaar gedrag,
  • het beschuldigd worden van eerder genoemd gedrag


Wat verwachten wij van de vertrouwenscontactpersonen?

Je luistert naar het verhaal en helpt met zoeken naar de juiste weg om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Je gaat daarin zelfstandig te werk, maar hebt ook oog voor het feit dat het in bepaalde situaties belangrijk kan zijn om andere deskundigheid bij de situatie te betrekken of om bij anderen advies te vragen (in overleg met de melder). Je ondersteunt daar waar mogelijk de mensen die bij je aankloppen.

Verder zorg je ervoor dat de binnen de vereniging bekend bent, je geeft voorlichting en levert een bijdrage aan het voorkomen van ongewenst gedrag. Je bent vanzelfsprekend in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Rapportage

De activiteiten van de vertrouwenscontactpersoon vallen formeel onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Zaanlandia. Je rapporteert aan de voorzitter of er meldingen zijn geweest, van welke aard deze meldingen waren en hoe voortgang en afsluiting hebben plaatsgevonden.

Interesse??

Graag een (E-mail) bericht gericht aan het Algemeen Bestuur van Zaanlandia via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of een telefoontje naar Koos Scholtens, 06-40063338.

Lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”.

Enige maanden geleden zijn wij gestart om  Zaanlandianen maar zeker ook niet Zaanlandianen te benaderen met de vraag of zij lid wilden worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”

Al een groot aantal leden en niet leden hebben hier positief op gereageerd. Op het Vrienden van Zaanlandia bord in de kantine staan dan ook al een aantal namen die zich aangemeld hebben om lid te worden van deze club. Maar ons doel is om de komende weken voor het jaar 2018 nog meer Vrienden van Zaanlandia lid te maken van deze “vrienden” club. Momenteel zijn er een aantal leden van de club die € 150,00 betalen en er zijn er een aantal leden die € 100,00 betalen en natuurlijk een groot aantal die € 50,00 per jaar betalen. Het merendeel betaalt het minimale bedrag van  € 50,00 per jaar, uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Met deze bijdrage van de leden van de club van Vrienden van Zaanlandia zijn wij heel blij en nog even voor alle duidelijkheid, deze gelden van de Vrienden van Zaanlandia worden gebruikt voor extra speciale uitgaven bij onze vereniging voor onze jeugd en senioren. Wij denken aan b.v. het huldigen van kampioen bij ons jeugd, een bijdrage om zaalhuur te betalen voor een zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd, het huren van bepaalde spel attributen voor een sport en speeldag en misschien om bepaalde extra’s aan te schaffen in het belang van de vereniging. Indien wij deze gelden beschikbaar stellen voor een bepaalde activiteit dan melden wij dat als commissie op onze website.

Wilt u ook lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”?

Vraag dan om het aanmeldingsformulier, u betaalt per jaar minimaal € 50,00  maar een hoger bedrag mag natuurlijk altijd.

Nieuwe leden voor het jaar 2018 kunnen zich aanmelden bij

Koos Scholtens, Kees de Vos en Hans Stange.

Namens de commissie van de club Vrienden van Zaanlandia, Hans Stange,

vrienden van zaanlandia

         “MAN VAN DE WEDSTRIJD SPONSOR 2018-2019 “

 

Ook het aankomende seizoen 2018-2019 zal Vonk Sports wederom optreden als

                             “man van de wedstrijd sponsor”      

bij alle competitie thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Dus bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal zal vlak voor tijd bekend gemaakt worden wie deze middag de man van de wedstrijd was.

Deze speler ontvangt na afloop van de wedstrijd een cadeau cheque ter waarde van  € 25,- , die inwisselbaar is bij

                        Vonk Sports,  Westzijde 3 ,  1506 EA Zaandam.

Bij iedere thuiswedstrijd zullen een aantal verschillende mensen in goed overleg beoordelen wie de “man van de wedstrijd” is geworden.

Langs deze weg  willen wij als sponsorcommissie Arend en Dennis van Vonk Sports wederom hartelijk bedanken voor de sponsoring in deze.

Namens de sponsorcommissie, Hans Stange.

vonk

 

Elftal van Zaanlandia PROMOTIEFILMPJE is beschikbaar op >>>    https://youtu.be/ut5MMEyS4UI

 

 

 

 

 

Missie

Visie

 

logobord

 

ZAANLANDIA LOGO RECLAMEBORD ACTIE…….

Momenteel staan er al heel veel reclameborden langs ons a-veld.

Maar er bestaan nog mogelijkheden om een reclamebord te plaatsen.

Ook staan er al heel wat Zaanlandia Logo Reclameborden.

Natuurlijk zijn er nog genoeg mogelijkheden om sponsor te worden van dit unieke

Zaanlandia Logo Reclamebord.

Op dit ludieke reclamebord, met de afmetingen van 0,80 x 0,80 m,

staat het Zaanlandia logo en onderaan komt de tekst te staan door wie dit bord is aangeboden.

 

Wat is de bedoeling van deze Zaanlandia logo reclamebord actie?

Ook u kunt Zaanlandia steunen door zo’n Zaanlandia logo reclamebord

met uw naam of de naam van een elftal of van een bedrijf te plaatsen langs ons A-veld.

 

De kosten van het Zaanlandia Logo Reclamebord bedragen éénmalig  

€ 100,- = 1e seizoen.

Daarna betaalt u € 25,- per seizoen.

 Wilt u ook een Zaanlandia Logo Reclamebord?
Geef dit dan door aan Hans Stange, tel. 075-6177941.

 

Attentie,

Aan de rechterzijde (kant langs de snelweg) van de Karel Lotsylaan vanaf de brandweerkazerne tot ongeveer ter hoogte van ons B-Veld geldt een parkeerverbod.!! Als je aan komt rijden valt het bord niet direct op, omdat deze in het verlengde staat van de laan.!! Let dus goed op en voorkom een forse boete.

Bestuur Zaanlandia.

  

parkeerverbod.2

 

parkeerverbod op luchtfoto - kopie