Grote Clubactie 2018

OOK DIT JAAR DOET ZAANLANDIA WEER MEE MET DE GROTE CLUB ACTIE !

Op zaterdag 15 september 2018 is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om zoveel mogelijk loten te verkopen om de Jeugd activiteiten en evenementen te kunnen organiseren. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: onderstaande verkoopmethoden.

Eenmalige machtiging I: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Eenmalige machtiging II: Tevens zal er in de Kantine op de zaterdagen (en zondagen) een “intekenlijst eenmalige machtiging” klaar liggen om ook door de koper zijn gegevens en rekeningnummer in te vullen. Verder gaat het precies als hierboven aangegeven.

Online: Je ontvangt van ons (Zaanlandia) een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot

Superlot: Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van 

€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie
€ 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2018 is gestart op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Wij zullen proberen elk team van Zaanlandia persoonlijk de loten boekjes te overhandigen. Elke speler krijgt één boekje met loten. Wij streven er naar om per lotenverkoper minstens 10 loten te verkopen. Maar meer mag natuurlijk ook. Mocht je echt zoveel loten verkopen dan kan je een nieuw loten boekje vragen bij Dave Slikker.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan in bij Dave Slikker, Michel Bohm van de Activiteiten- en Evenementen commissie vóór 17 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Zie jij ons niet zo vaak dan kun jij het boekje ook af geven in de Jeugdbestuurskamer.

gratis entreekaartje

Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator dit jaar de volgende extra prijzen:

Dit jaar zijn de zwembaden van Optisport en indoorspeelparadijs Avontura toegevoegd aan de 20-loten-voucher. Deze voucher is voor alle lotenverkopers die minimaal 20 loten verkopen voor hun vereniging. De voucher geeft de 2e persoon gratis toegang bij een bezoek aan een van de zwembaden van Optisport of bij een bezoek aan indoorspeelparadijs Avontura.

Tevens bevat de 20 loten actie leuke aanbiedingen van Bobbejaanland, Body Worlds en Masita.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar www.kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/

Prijzenpakket

ZAKGELD VERDIENEN BIJ ZAANLANDIA MET DE GROTE CLUB ACTIE !

Zaanlandia organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. Meer hierover vind jij op het informatie blad bij je verkoop boekje! Bij verkoop van 10 loten verdien je al je eigen zakgeld!

Tevens hebben wij een verassing voor het team wat gemiddeld de meeste loten verkoopt!

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is om zoveel mogelijk loten te verkopen om de Jeugd activiteiten en evenementen te kunnen organiseren.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
namens het Jeugdbestuur   Dave Slikker en Michel Bohm                                                                                                                                                                                                                               
Activiteiten- en Evenementen commissie Zaanlandia

Clubkalender