Afgelopen zomerperiode is er door een grote groep vrijwilligers hard gewerkt om de kleedkamers op te knappen en anders in te delen. De komende week zullen nog de laatste werkzaamheden uitgevoerd worden en dan zijn de kleedkamers weer helemaal klaar voor gebruik.

De onderstaande werkzaamheden hebben oa plaats gevonden in het stenen gedeelte:

  • oude materiaal ruimte helemaal leeggehaald en daar zijn nu opberg lockers voor de wedstrijden geplaatst
  • gang volledig geschilderd
  • lichtkoepels geplaatst
  • nieuwe toiletten en wasbakken geplaatst
  • Toiletten, (ingang tot) douches opnieuw betegeld

De houten kleedkamers worden vanaf nu gebruikt als materiaal gedeelte voor de trainers en als uitgifte punt van de limonade/thee tijdens de wedstrijden. Er zijn meerdere kasten geplaatst waar iedere trainer zijn trainingsmateriaal kan opslaan en er is ook een (werk)ruimte gecreëerd voor het Jeugdbestuur. De buitenkant van de kleedkamers zal de komende periode nog aangepakt gaan worden.

In de kleedkamers onder de tribune is er een nieuwe boiler geplaatst, waardoor de problemen met het douchen/warm water ook structureel opgelost zijn.

Een speciale dank hiervoor gaat naar TrendZet Bouw, Rob Trip Schilderwerken, de Mopperploeg en de vele vrijwilligers die de afgelopen periode hebben geholpen met het slopen, opruimen, sjouwen, schilderen, tegelen etc.. 

De kleedkamers zien er weer top uit en kunnen zeker weer jaren mee! 

Het Hoofdbestuur en het Jeugdbestuur

Gang naar doucheruimte

Gang Kleedkamers

JB ruimte

Toiletruimte

Lockers

Ballenkasten Trainers