De laatste maanden is er binnen de jeugdafdeling hard gewerkt om "oude" beleidsplannen en ideeën samen te voegen en in een nieuw jasje te steken. Vanaf dit seizoen zal er dan ook op verschillende gebieden gewerkt gaan worden vanuit dit beleidsplan. (meer info over het beleidsplan volgt nog)  

 

Eén van de onderwerpen is het opzetten van een brede organisatie binnen de jeugdafdeling met een duidelijke functiescheiding. Groot voordeel hiervan is dat de vele werkzaamheden verdeeld kunnen worden over een grote groep vrijwilligers, waardoor iedereen er ook echt aan toe komt zijn/haar functie zo goed mogelijk in te vullen.

 

Onder het menu "Vereniging/Wie Wat Waar" vindt u de structuur zoals die op dit moment staat. We zijn nog druk in gesprek met verschillende vrijwilligers, dus de komende weken zullen er nog vele namen en daarmee ook commissies worden toegevoegd.

 

Het Jeugdbestuur zal zich voornamelijk bezig gaan houden met het opzetten en uitstippelen van het te voeren beleid. Het JeugdVoetbalbestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische aspecten rondom de wedstrijden en trainingen en de Technische Commissie juist voor alle technische aspecten. En tot slot beschikken we daarnaast nog over diverse commissies (uiteindelijk 8 commissies) die zich gaan specialiseren in bepaalde onderwerpen. 

 

Mocht er meer nieuws zijn over de uitbreiding/invulling van de structuur, dan zullen wij dat zsm laten weten via de website.      

 

Jeugdbestuur Zaanlandia