Uitnodiging voor de SLOTAVOND COMPETITIE 2016-2017,

Deze uitnodiging geldt voor (jeugd)bestuursleden, de spelers van het 1e en 2e elftal, spelers van de zaterdag 1, overige senioren zondag en zaterdag, a-junioren, jeugdleiders en leidsters, commissieleden bij de jeugd,(jeugd)trainers en iedereen die deze seizoen afsluiting wil meemaken is van harte welkom.

 Het voetbalseizoen 2016-2017 zit er op. Zeer positief was de prestatie van ons eerste elftal met als eindresultaat een 6e plaats op de ranglijst. Het 2e elftal werd kampioen van de reserve 3e klas en speelt het komende seizoen weer een stapje hoger. Goed was ook het resultaat van onze zaterdag 1. Lang gestreden voor het kampioenschap maar jammer genoeg is dit niet gelukt, maar toch een riante positie in de subtop. Om het seizoen op een waardige Zaanlandia manier af te sluiten willen wij spelers van bovengenoemde elftallen, begeleiding van de elftallen, bestuursleden en commissieleden maar ook onze vaste Zaanlandia supporters van de elftallen graag namens het bestuur en exploitatie commissie uit nodigen op deze slotavond.

Deze zal plaats vinden op     VRIJDAG 16 JUNI 2017

Vanaf 19.00 uur is iedereen inclusief partners van harte welkom in De Oosthoek. Tijdens deze slotavond met een waanzinnige BBQ zal er misschien afscheid genomen worden van een aantal personen en komen nog wat andere zaken aan de orde. Kortom, het belooft een gezellige avond te worden inclusief een hapje en een drankje.

Graag tot vrijdag 16 juni a.s.

Namens het algemeen bestuur, Hans Stange, secretaris

slotfeest