UITNODIGING VOOR ONZE JAARVERGADERING

Onze jaarvergadering zal dit jaar plaats vind

MAANDAG 27 november 2017

aanvang 20.00 uur in De Oosthoek.

 

Naast de reguliere agendapunten zullen er ook een aantal

  belangrijke agendapunten aan de orde zijn o.a.

*Bestuursverkiezingen,

* Bestuursbeleid,

* Financieel jaarverslag van de penningmeester,

*Jaarverslag van de secretaris,

* Status van VTZ,(Voetbal Technische Zaken)

*Huldigingen van eventuele jubilarissen,

De definitieve agenda van de jaarvergadering die binnenkort samengesteld gaat worden zal ook binnenkort op onze website staan. Kortom genoeg redenen om aanwezig te zijn op onze jaarvergadering. Alle bestuursleden,commissieleden,leden en overige functionarissen die lid zijn van Zaanlandia zijn van harte welkom.

           Graag tot ziens op maandag  27 november 2017.

                  Namens het Algemeen Bestuur,

                                                  Hans Stange, secretaris

Twee nieuwe gastvrouwen.

Sinds deze week hebben wij inmiddels twee nieuwe gastvrouwen bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Nadat eerst Manon de la Porte, de moeder van Cyrille en Ghislain, al bij de thuiswedstrijd tegen Texel’94 al had “proef gedraaid” en dit uitstekend deed heeft Manon kort daarna contact gehad met onze 2e nieuwe gastvrouw, namelijk Linda Kok, de moeder van Reino.

Met als gevolg dat wij afgelopen zondag bij de thuiswedstrijd dus 2 nieuwe gastvrouwen hadden die al onze gasten, namelijk het bestuur van onze tegenstander De Zouaven, de scheidsrechter, de pupil van de week en zijn vader en natuurlijk onze eigen bestuursleden, trainer, begeleiding, onze radiokamer mannen van drankjes en na afloop van de hapjes hebben voorzien.

Manon en Linda, namens het bestuur heel hartelijk welkom in onze organisatie en hopelijk de komende weken en maanden heel veel plezier bij jullie optreden als gastvrouw van Zaanlandia bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Hans Stange, secretaris.

P.S. Binnenkort zal er een foto op onze website verschijnen van onze 2 nieuwe gastvrouwen Manon en Linda.

         “MAN VAN DE WEDSTRIJD SPONSOR 2017-2018 “

 

Ook het aankomende seizoen 2017-2018 zal Vonk Sports wederom optreden als

                             “man van de wedstrijd sponsor”      

bij alle competitie thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Dus bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal zal vlak voor tijd bekend gemaakt worden wie deze middag de man van de wedstrijd was.

Deze speler ontvangt na afloop van de wedstrijd een cadeau cheque ter waarde van  € 25,- , die inwisselbaar is bij

                        Vonk Sports,  Zuiddijk 72,  Zaandam.

Bij iedere thuiswedstrijd zullen een aantal verschillende mensen in goed overleg beoordelen wie de “man van de wedstrijd” is geworden.

Langs deze weg  willen wij als sponsorcommissie Arend en Dennis van Vonk Sports wederom hartelijk bedanken voor de sponsoring in deze.

Namens de sponsorcommissie, Hans Stange.

vonk

HET IS WEER (BIJNA) ZOVER....EEN NIEUW SEIZOEN BEGINT, DE COMPETITIESTART KOMT ER AAN !!

De voorbereiding......

Als u dit leest op onze website is het al weer enige weken bijzonder bedrijvig op en rondom onze velden. Vooral onze selectiespelers o.l.v. onze hoofdtrainer Ronald Dooijeweerd en zijn   assistent trainer Harry Volkers zijn al weer vanaf eind juli jl. bijzonder actief met de voorbereiding bezig voor het nieuwe seizoen 2017-2018.

Op donderdag 10 juni jl. was er al de kennismakingsavond voor onze selectie spelers en speciaal voor onze nieuwe selectie spelers.

Op donderdag 10 augustus jl. kon de voorbereiding voor het seizoen 2017-2018 starten.

Met ruim 25 spelers op het trainingsveld werd er direct al pittig getraind in de eerste week.

Dus de voorbereiding gaat goed, al zijn nog niet alle spelers terug van vakantie.

De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld. Tijdens het KFC toernooi op is er kort geleden op een vrijdagavond  gespeeld tegen Westzaan, Assendelft en SVA en op zondag is er om de 3e en 4e plaats tegen KFC gespeeld.

Afgesloten met een 3-2 overwinning, dus waren wij derde op het toernooi van KFC.

Daarna nog oefenen tegen  o.a. Nieuw West, AGB, RKEDO

Kortom tot zover een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De resultaten en zeker ook het vertoonde spel waren hoopgevend te noemen.

En de komende weken zullen er nog wat oefen wedstrijden volgen en zal er een beker programma afgewerkt worden tegen  Zeeburgia , WVHEDW en DVVA, allemaal spelend in de1e klas en 2e klasse op zondag en zaterdag.

Kijk op de website wanneer de wedstrijden gespeeld worden of misschien al gespeeld zijn.

Daarna start op zondag 24 september a.s. de competitie met de thuiswedstrijd tegen Texel’94. Een nieuwe tegenstander van het mooie eiland Texel.

Qua begeleiding bij onze zondag selectie elftallen is er niet heel veel veranderd. Ronald Dooijeweerd is voor het 4e seizoen onze hoofdtrainer met Harry Volkers als zijn assistent.

Ed Heistek zal samen met Harold Scholtens wederom de leiders van het eerste elftal zijn.

Ook de begeleiding van het 2e is ongewijzigd. De begeleiding bij het 2e elftal is dit jaar weer in handen van Bas Scholtens en George Machielsen.

De medische verzorging is in de zeer vertrouwde medische wonder handen van Sigrid Wesselsz  en Igor Hartmans

De vaste grensrechter van het eerste elftal zal André van der Laan  zijn en voor het tweede elftal is nog een vacature. Er vinden momenteel gesprekken plaats met kandidaten om de vlag bij het 2e elftal ter hand nemen.

De keepers van de selectie worden weer onderhanden genomen door Roel Heinhuis en zijn assistenten.

Qua selectie spelers hebben wij een prima overschrijvingsperiode achter de rug. Bijna alle spelers van het eerste elftal zijn gebleven en daarnaast hebben wij 7 nieuwe potentiele nieuwe selectie spelers ter versterking van onze A-selectie.

Ook zijn er een aantal spelers van de zaterdag selectie weer op zondag gaan voetballen.

Kortom, wij hebben een grote selectie met heel veel talentvolle spelers die het de trainers niet makkelijk gaan maken om de opstellingen samen te stellen.

Jammer genoeg zijn er 3 spelers van ons 2e elftallen vertrokken naar een andere vereniging.

Vele trainingen en zelfs al een aantal oefenwedstrijden hebben al plaats gevonden.

En gezien het enthousiasme van de selectiespelers en begeleiding zijn de sportieve verwachtingen dit seizoen in de 2e klas toch wel hoopvol gestemd.

Want duidelijk is dit seizoen wel dat de doelstelling van zowel de selectiespelers en vooral namens de technische staf en begeleiding hoger is vast gesteld, namelijk zeker spelen om de prijzen en kijken wat er sportief gezien mogelijk is, b.v. spelen in het linker rijtje en het winnen van een periode titel of nog beter, meedoen voor de het kampioenschap zou mooi zijn natuurlijk.

Jammer genoeg ook dit komende seizoen minder derby’s in de 2e klas, namelijk alleen tegen Zilvermeeuwen en KFC is er spraken van een Zaanse streekderby. Deze wedstrijden tegen Zilvermeeuwen en KFC zullen zeker garant voor Zaans voetbal spektakel.

De overige clubs in deze  afdeling zijn voor ons als tegenstander een bekend van vorig seizoen o.a. De Foresters, West Frisia, Kolping Boys, Alkmaarsche Boys, Zouaven en natuurlijk zijn er een aantal nieuwe tegenstanders bij zoals Texel’94, Spartanen, DWS  

Zeker geen makkelijke afdeling maar wel op voorhand wedstrijden met een hele leuke en attractieve tegenstander en qua publiciteit zijn de Zaanse derby’s natuurlijk geweldig.

Wij wensen alle spelers en begeleiding van onze selectie het komende seizoen heel veel succes, maar bovenal toch ook heel veel voetbalplezier.

Dit laatste geldt natuurlijk ook voor ons 2e elftal. Het 2e elftal is o.l.v. trainer Harry Volkers kampioen geworden van de reserve 3e klas en spelen dus nu weer in de reserve 2e klas.

Ook het 2e elftal heeft al een aantal (beker) oefenwedstrijden gespeeld.

Maar ook onze jeugdafdeling is sinds enige weken weer met de trainingen en oefenwedstrijden begonnen. Ook hier zijn de verwachtingen op het sportieve vlak hoog.

Want alle vele jaren spelen onze jeugdelftallen op een bijzonder acceptabel niveau en alle jeugdtrainers en begeleiding zullen er alles aan doen om dit te continueren en mogelijk op een nog hoger plan te brengen. De a-junioren, het vlaggenschip van onze jeugdafdeling speelt  het aankomende seizoen na degradatie uit de hoofdklasse in de eerste klasse en zal dit  aankomende seizoen onder leiding staan van hoofdtrainer Adnan Koc.

Spelers en begeleiding zullen er alles aan doen om weer te promoveren naar de hoofdklasse.

Doelstelling is om dit seizoen met onze a-junioren weer mee te spelen voor de prijzen met een zeer talentvolle groep spelers.

Ook de overige selectie elftallen bij onze junioren en pupillen spelen op een hoog niveau.

Hopelijk dat het dit jaar de resultaten van onze jeugd elftallen en teams weer net zo succesvol zal zijn als vorig seizoen en hopelijk zelfs beter. Het enthousiasme van de spelers groepen is groot en daardoor is er volop vertrouwen om te proberen om dit seizoen weer om de prijzen te spelen en  op een bepaald niveau te blijven voetballen.

Maar voetbal plezier staat natuurlijk voorop.

Ook de bestuurlijke organisatie bij de jeugdafdeling is zo goed als rond.

Het jeugdbestuur maar zeker ook bepaalde commissies hebben al weer regelmatig overleg gehad. Voor bijna alle jeugdelftallen zijn er trainers, maar ook leiders en leidsters gevonden en de voetbal kriebels zijn weer bij velen van ons aanwezig.

Kortom, de zomerse rustperiode zit er weer op, het voetbalcircus draait al weer op volle toeren. De mensen die bijna geen zomerstop hebben gehad, zijn de mannen van onze onvolprezen mopperploeg. Zij hebben de laatste maanden gewoon “doorgewerkt” op en rondom onze velden.

Vele werkzaamheden zijn er uitgevoerd door de mopperploeg. Te veel om op te nomen maar een paar voorbeelden zijn zeker noemenswaardig, namelijk nieuw veiligheidsglas in de zijkant van de tribune, nieuwe doelnetten opgehangen, allerlei verlichtingsklussen o.l.v. Jan Kiewiet, maaien van de velden door onze nieuwe mopperaar Bob van Leeuwen en natuurlijk tonnen oud papier verwerkt door Willem Meijn en zijn assistenten.

Ron de Klerk was de man die allerlei klussen heeft uitgevoerd die iets te maken hadden met passen en meten.

Kees Kuiper en assistent Heino Hespen deden ook allerlei voorkomende werkzaamheden.

Naast Bob van Leeuwen die al een aantal weken actief is als maai machinist is ook Wim Vos sinds kort een “mopperaar” geworden.

Onze erevoorzitter Kees de Vos was de man die alle prullenbakken leeg maakt en ander afval verwerkt.

Bouk Hoogstra senior zorgde voor het natje en het droogje.

Wat wel duidelijk is dat deze eminente groep werkers nog meer uitbreiding van mankracht kan gebruiken.

Wel geschrokken waren de mopperaars kort geleden toen Cees Kuiper van de stelling was gevallen, maar gelukkig voel het mee en loopt Kees al weer rond om ook allerlei klussen uit te voeren.

Nog een groter verdriet was het voor veel Zaanlandianen om te vernemen dat Siem Kuiper kort geleden is overleden.

Voor ons als algemeen bestuur en het jeugdbestuur, maar ook voor de mensen van de exploitatie commissie kan de voetbalcompetitie van het seizoen 2017-2018 beginnen.

Wij wensen als algemeen bestuur en jeugd bestuur alle spelers en speelsters, trainers, commissieleden, leiders en leidsters en alle andere werkers en werksters bij Zaanlandia heel veel (voetbal)plezier tijdens het nieuwe seizoen 2017-2018.

Namens het Algemeen Bestuur,  Hans Stange, secretaris 

Attentie,

Voor diegene die de KNVB APP hebben geinstalleerd en daarbij de pasfoto hebben aangepast, het volgende.

De pasfoto moet een goed gelijkende foto zijn !!! alstublieft geen vakantiefoto's of foto's van veraf genomen.

De KNVB zal hier streng op toe zien, als wij voor 1 november constateren dat er pasfoto's zijn die niet correct zijn dan zal het wedstrijdsecretariaat deze verwijderen.

Bij een niet goed gelijkende of geen pasfoto dient men zich dan bij een spelerspascontrole door de scheidsrechter te legitimeren.

Wedstrijdsecretariaat Zaanlandia.

 data 2487652381715672752

ZO dus niet SVP.!

Mert Akdas

Mert Akdas

ZO dus niet SVP.!

 

Elftal van Zaanlandia PROMOTIEFILMPJE is beschikbaar op >>>    https://youtu.be/ut5MMEyS4UI

 

 

 

 

DE BAL ROLT WEER !!!

Het seizoen 2017 - 2018 begint op gang te raken, onze selectie is sinds afgelopen donderdag (10 augustus) begonnen met de voorbereiding op de 1e competitiewedstrijd op 24 september tegen nieuwkomer Texel '94. Daarvoor nog diverse bekerwedstrijden voor veel teams. Wat u misschien is ontgaan in de afgelopen weken.....

-de teamtassen voor de jeugd zijn weer compleet gemaakt (wat een klus!)

-er is door de mopperploeg hard gewerkt aan de elektriciteit bij en in  de tribune. Er zat kortsluiting in en er is LED verlichting aangebracht. 

-aan de westkant van de tribune zijn nieuwe ramen geplaats en is geschilderd door de mopperploeg (ome Kees heeft daarbij een flinke val gemaakt.

-de kleedkamers zijn goed aangepakt door de mopperploeg.

-de velden zien er prima uit (ook werk van onze mopperploeg, maaien, rollen etc. Er is het nodige vuil geruimd.

-er hangen nieuwe netten in de doelen (klusje van Faruk en Rob).

Wat u ook vast heeft gemist is dat zich "chillende jongeren" noemde figuren het kennelijk nodig vond om diverse vernielingen aan te richten aan en bij onze spullen. Ramen van de radiokamer werden ingeslagen, er zijn stukken kunstgras uit het veld gehaald, een doeltje op de Gerrit de Louw Arena is volledig vernield. Een slagvaste ruit van de kantineis vernield. Is dat de dank voor de gastvrijheid om van ons complex gebruik te kunnen en mogen maken?

De schade loopt inmiddels in de duizenden euro's en komen voor rekening van ons "zwartjes". Dat verdienen we niet en met dat geld hadden we voetbal gerelateerde zaken kunnen aanpakken of aanschaffen. Het schijnt bij onze aan verandering onderhevige maatschappij te horen. Ik ben het daar overigens helemaal niet me eens. Blijf met je takken van onze spullen af, we zijn gastvrij, MAAR maak er geen misbruik van.

Kortom er is veel gebeurd de afgelopen zomerstop en veel mensen hebben hun uiterste best gedaan om het nieuwe seizoen weer in gang te krijgen.

Heel veel (voetbal)plezier in dit nieuwe seizoen bij onze ZWARTJES.

Gr. Koos

caroussel respect

DIGITALE SPELERSPAS VOOR SEIZOEN 2017-2018, BELANGRIJK!!!!!

 

Aan alle spelende leden, scheidsrechters,aanvoerders,leiders, van ZVV Zaanlandia,

M.i.v. het nieuwe seizoen gaat de KNVB over op de digitale spelerspas.

U kunt de app Wedstrijdzaken KNVB downloaden, waarbij u ook uw spelerspas kan opvragen.

Om dit te doen is het wel noodzakelijk dat uw e-mailadres bij ZVV Zaanlandia bekend is.

Als u deze mail heeft ontvangen in uw mailbox, dan hoeft u verder niets te doen en kunt u de app downloaden vanuit de App Store.

Wij sturen u deze mededeling, zodat u weet dat uw e-mailadres waar u deze mededeling op ontvangt bekend is bij ZVV Zaanlandia en bij de KNVB.

Heeft u deze mail niet ontvangen en leest u dit schrijven op onze website, dan is uw e-mailadres NIET BIJ ONS BEKEND OF INMIDDELS GEWIJZIGD, en dus ook niet bekend bij de KNVB.

Hierdoor kunt u de app niet downloaden en is ook uw spelersfoto/pas niet opvraagbaar.

In dit geval verzoeken wij u om uw e-mailadres even per mail op te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat wij dit kunnen bijwerken, en er in het nieuwe seizoen geen problemen ontstaan. Vermeld in de e-mail ook even uw naam s.v.p.

KNVB Wedstrijdzaken app

Naast de nieuwe Voetbal.nl app, kan iedere voetballiefhebber ook gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. We stellen bewust dat ze het kunnen gebruiken. De Wedstrijdzaken app is vooral bedoeld voor die personen die een officiële rol hebben bij een wedstrijd en het wedstrijdformulier. Denk aan bijvoorbeeld scheidsrechters, aanvoerders, leiders en wedstrijdsecretarissen. 

Leden van je vereniging loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in deze app in die ze ook gebruiken voor de Voetbal.nl app. Een ‘single account’ noemen we dat. Om een misverstandje te voorkomen; sommige clubs hebben het idee dat ieder lid deze app moet downloaden omdat men anders niet speelgerechtigd is. Dit is niet het geval, ook zonder de app mag men uiteraard gewoon lekker voetballen.

 

Note: Digitale spelerspas is verplicht vanaf 11 jaar

Met vr gr wedstrijdsecretariaat.

Het gaat goed met de oprichting van de Vrienden van Zaanlandia.

Vanaf begin april jl. zijn wij gestart om op basis van enigszins aangepaste voorwaarden Zaanlandianen te benaderen die lid willen worden van de club “Vrienden van Zaanlandia” Op het Vrienden van Zaanlandia bord in de kantine stonden al een aantal namen die zich al gemeld hadden om lid te worden van deze club. Maar wij hebben een kleine aanpassing gedaan in het bedrag dat per seizoen betaalt moet worden. Dit was € 150,00 en is nu minimaal € 50,00 per seizoen. Dit was voor een aantal leden meer acceptabel waardoor de lijst van Vrienden van Zaanlandia de laatste weken in aantal sterk is toegenomen.

Momenteel zijn er een aantal leden van de club die € 150,00 betalen en er zijn er een aantal leden die € 100,00 betalen en natuurlijk een groot aantal die € 50,00 per seizoen betalen.

In principe hebben (bijna) alle leden die op het bord staan zich weer opnieuw aangemeld. Maar er zijn ook 12 nieuwe leden bijgekomen.

Met deze bijdrage van de leden van de club van Vrienden van Zaanlandia zijn wij heel blij en nog even voor alle duidelijkheid, deze gelden van de Vrienden van Zaanlandia worden gebruikt voor extra speciale uitgaven bij onze vereniging voor onze jeugd en senioren.

Wij denken aan bv. het huldigen van kampioen(en) bij onze jeugd, een bijdrage om zaalhuur te betalen voor een zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd, het huren van bepaalde spel attributen voor een sport en speeldag en misschien om bepaalde extra’s aan te schaffen in het belang van de vereniging.

Indien wij als commissie dit in overleg doen zullen wij dit vermelden op onze website.

De huidige leden die lid zijn van de club Vrienden van Zaanlandia zijn in willekeurige volgorde
Kees de Vos, Koos Scholtens, Ronald Dooijeweerd, Roel Kef, Arno den Boer, Bas Scholtens, Willem v.d. Watering, Ron de Klerk, Marcel van Veen, Casper Brans, Dennis Stam, Martin Haagedoorn, Ger v.d. Gaast, Ton den Ouden, Jan Stange, Pascal Russo, Martin Feeke,Jaques van Alpen,Rob Bosma  .............................................................

Hans Stange,

Wilt u ook lid worden van de Vrienden van Zaanlandia?

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Koos Scholtens, Kees de Vos en Hans Stange.

Namens de commissie van de club Vrienden van Zaanlandia Hans Stange.

 

vrienden van zaanlandia

PLASTIC DOPPEN VOOR KIKA.
In de kantine staat vanaf afgelopen weekeinde een container waarin harde plastic doppen kunnen worden gegooid. Het gaat om.de plastic doppen van frisdrankflessen en flesjes en die van (melk) pakken. De ingezamelde doppen zullen worden ingeleverd en de opbrengst komt ten goede aan KIKA. 
 
Een mooi initiatief voor een goed doel. Zwartjes laten hun maatschappelijke betrokkenheid weer zien.
 
 

Opgericht:

DE VRIENDEN VAN ZAANLANDIA”

Betrokken Zaanlandianen hebben gemerkt dat het vanuit de vereniging steeds moeilijker wordt om ondersteuning te geven bij het faciliteren van bepaalde groepen in de vereniging. Teruglopende sponsorinkomsten, subsidie-afbraak door de Gemeente Zaanstad en verder oplopende kosten, nopen het Bestuur om alert te zijn op onze financiële situatie. Als club investeren wij hoofdzakelijk in een goede opleiding bij onze jeugd en de senioren, de basis van ons bestaan. We hebben er voor gekozen om niet in te leveren op deze meerwaarde!

Het impliceert echter wel, dat er weinig mogelijkheden zijn om soms wat extra te bieden aan onze teams als de omstandigheden dat eigenlijk verlangen. Denk hierbij aan b.v. kosten van een trainingskamp, sport- en speldagen voor o.a. de jeugdafdeling, avondjes ter afsluiting van seizoen of het vieren van een promotie en/of kampioenschap.

Ook denken wij aan het (mede) financieren van en voor de vereniging belangrijke zaken, b.v. aankopen van benodigde materialen of financiële steun aan de mopperploeg in het kader van bepaalde onderhoudswerkzaamheden.

Het idee is om een groep sympathisanten te verzamelen in een club van VRIENDEN VAN ZAANLANDIA.

De leden van deze club betalen jaarlijks een financiële bijdrage en vormen zodoende een basis om bovenstaande en ook andere activiteiten mogelijk te maken. Het plan is dat jaarlijks iedere VRIEND VAN ZAANLANDIA een VRIJWILLIGE BIJDRAGE betaalt. Afgesproken is een minimum bedrag van € 50,00 per jaar.

De Vrienden van Zaanlandia zullen na betaling met een naamplaatje vermeld worden op het Vrienden van Zaanlandia bord in de kantine.

Na de betaling van het eerste jaar zal de daaropvolgende jaren medio september van het lopende seizoen schriftelijk het verzoek volgen om de bijdrage voor de Vrienden van Zaanlandia te herhalen.Indien gewenst kunt u aan het eind van het seizoen aangeven dat u wilt stoppen om Vriend van Zaanlandia te zijn. Meldt dit bij één van de onderstaande personen. U kunt contant uw bijdrage betalen bij onderstaande personen of uw bijdrage overmaken op rekening nummer NL18 ABNA 0949498122 t.n.v. Zaanlandia onder vermelding van de Vrienden van Zaanlandia.

Op dit moment hebben wij al een aantal Vrienden van Zaanlandia op het bord staan om VRIEND VAN ZAANLANDIA te zijn. Soms zakelijk, soms als familie, soms als individu. Het plan valt en staat met steun vanuit iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt! We geven U in overweging om VRIEND VAN ZAANLANDIA te worden en dat u zich hiervoor aanmeldt.

U kunt zich aanmelden bij Kees de Vos, Hans Stange of Koos Scholtens. Wij hopen dat er door deze aanpassing in de voorwaarden een groter draagvlak voor dit initiatief is en zal leiden tot een nog groter enthousiasme bij Zaanlandia, wij hopen dat u dit initiatief wilt steunen.

Kees de Vos, erevoorzitter, Koos Scholtens, voorzitter en Hans Stange, secretaris

 

Missie

Visie

Zoals bekend zal zijn hebben wij door bemiddeling van Vonk Sports al vele jaren een kledingcontract met Masita voor de aanschaf van voetbalkleding, wat inhoud dat alle Zaanlandia voetbalkleding aangeschaft moet worden bij Vonk Sports. Wij praten dan over het Zaanlandia shirt en het Zaanlandia broekje en de Zaanlandia logo kousen. Alle teams en elftallen bij Zaanlandia spelen in een Masita shirtje en broekje en met zwarte kousen en een witte boord. Indien een sponsor of ouder voor eigen rekening naast deze outfit b.v. extra Masita trainingspakken of tassen wil aanschaffen kan dit bij uiteraard bij Vonk Sports, inclusief de Zaanlandia korting. Het advies is om dit in de zwart /witte kleuren te doen. Maar dit laatste, dus b.v.Masita trainingspakken en tassen, zou ook bij een andere leverancier mogelijk zijn.

Daarnaast willen wij het voorstel doen indien functionarissen van b.v. ons jeugdbestuur en jeugdcommissie een herkenbaar shirt willen aanschaffen, inclusief initialen, dit in de kleur (donker)rood te doen. Dit is bekend bij Vonk Sports. Wij hopen als bestuur en sponsor commissie dat er nu nog meer duidelijkheid is omtrent de kleding richtlijnen bij onze vereniging.

Namens het bestuur en afgevaardigde van de sponsorcommissie, 
Hans Stange, secretaris

 

 

logobord

 

ZAANLANDIA LOGO RECLAMEBORD ACTIE…….

Momenteel staan er al heel veel reclameborden langs ons a-veld.

Maar er bestaan nog mogelijkheden om een reclamebord te plaatsen.

Ook staan er al heel wat Zaanlandia Logo Reclameborden.

Natuurlijk zijn er nog genoeg mogelijkheden om sponsor te worden van dit unieke

Zaanlandia Logo Reclamebord.

Op dit ludieke reclamebord, met de afmetingen van 0,80 x 0,80 m,

staat het Zaanlandia logo en onderaan komt de tekst te staan door wie dit bord is aangeboden.

 

Wat is de bedoeling van deze Zaanlandia logo reclamebord actie?

Ook u kunt Zaanlandia steunen door zo’n Zaanlandia logo reclamebord

met uw naam of de naam van een elftal of van een bedrijf te plaatsen langs ons A-veld.

 

De kosten van het Zaanlandia Logo Reclamebord bedragen éénmalig  

€ 100,- = 1e seizoen.

Daarna betaalt u € 25,- per seizoen.

 Wilt u ook een Zaanlandia Logo Reclamebord?
Geef dit dan door aan Hans Stange, tel. 075-6177941.

 

Attentie,

Aan de rechterzijde (kant langs de snelweg) van de Karel Lotsylaan vanaf de brandweerkazerne tot ongeveer ter hoogte van ons B-Veld geldt een parkeerverbod.!! Als je aan komt rijden valt het bord niet direct op, omdat deze in het verlengde staat van de laan.!! Let dus goed op en voorkom een forse boete.

Bestuur Zaanlandia.

  

parkeerverbod.2

 

parkeerverbod op luchtfoto - kopie